Retourformulier

Zonder opgaaf van reden mag u uw online bestelde artikelen aan ons retourneren. Dit kan uitsluitend wanneer u de wens tot retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen aan ons meldt. Indien u artikelen wilt retourneren, maakt u dan gebruik van het onderstaande formulier. Houdt u daarbij rekening met het volgende:

  • Nadat u de artikelen heeft ontvangen laat u ons binnen 30 dagen weten gebruik te willen maken van het recht op retour
  • Nadat we de artikelen zonder schade retour hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag inclusief initiele verzendkosten binnen 7 dagen aan u retourneren.
  • Neemt u eerst contact met ons op als u een artikel wilt retourneren, middels onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op en zullen samen met u de retour organiseren.
  • Het artikel dient in nieuwstaat te zijn, en mag niet gemonteerd zijn geweest. Na montage vervalt het recht op retourneren.
  • De klant mag het artikel op eigen gelegenheid naar ons versturen of langsbrengen. We kunnen de klant ook helpen met retouretiketten en in sommige gevallen afhalen. Eventuele transportkosten of kosten voor pakketverzending voor de retour zijn voor rekening van de klant. De verzendkosten van de originele verzending ontvangt de klant terug.

Middels onderstaand formulier kunt u aangeven een artikel te willen retourneren. Geeft u in het vrije tekstveld svp aan de reden van retourneren.

Hartelijk dank,

Badmeubelnet.nl

Retourformulier

Naar retourformulier